Telefon: +90 232 260 1001 Email: myo [at]idu.edu.tr

İzmir Zeytincilik Araştırma Enstitüsü ile Ege Üniversitesi Botanik Bahçesi ve Herbaryum Araştırma ve Uygulama Merkezi Gezisi (12.03.2020).

Ders uygulamalarımız kapsamında 12.03.2020 tarihinde öğrencilerimizle birlikte İzmir Zeytincilik Araştırma Enstitüsü’nü ziyaret edilmiştir. Uzmanlardan tarım makinaları ve sulama sistemleri hakkında bilgiler alınmıştır. Bu ziyaretin ardından Ege Üniversitesi Botanik Bahçesi ve Herbaryumu ziyaret edilmiş olup, yetkililerden sera bitkileri ve dış mekan bitkileri hakkında bilgiler alınıp, öğrencilerimize bitkilerin tanıtımı yapılmıştır. Öğrencilerimiz bitkilerden çelik alma, çelik dikimi ve saksı değişme uygulamaları yaparak teorik olarak aldıkları bazı bilgileri uygulamaya geçirmişlerdir.